Mara Togănel, reconfirmată în funcția de prefect Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 685 Vizualizări

Mara Togănel, reconfirmată în funcția de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a fost reconfirmată în funcție prin Hotărârea Guvernului României nr. 195 din 3 martie 2021.

Astfel, joi, 4 martie, în cadrul unei videconferințe comune cu reprezentanții Guvernului României și toate instituțiile prefectului din țară, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, și subprefecții Ana-Lucia Hang și Nagy Zsigmond au depus jurământul în noua calitate de demnitari.

Subprefecții județului Mureș au fost numiți tot miercuri, 3 martie, în cadrul ședinței Guvernului României. Nagy Zsigmond rămâne în funcția de subprefect al județului în urma Hotărârii de Guvern nr. 257/3 martie 2021, iar Ana-Lucia Hang se alătură echipei de conducere a Instituției Prefectului – Județul Mureș, în funcția de subprefect, ca urmare a Hotărârii de Guvern nr. 256/3 martie 2021.

”Vom continua să îndeplinim așteptările mureșenilor”

Deciziile au fost luate în urma modificărilor aduse Codului Administrativ, prin care funcțiile de prefecți și subprefecți au devenit funcții de demnitate publică. Anterior, persoanele care ocupau aceste funcții dețineau statutul de înalt funcționar public.

“Sunt onorată să îmi reconfirm angajamentul față de mureșeni prin depunerea jurământului în onoranta funcție de prefect al județului Mureș. Anul 2020 a fost un exercițiu unic pentru felul în care ne raportăm unii la ceilalți. Dincolo de cifre, rapoarte, realizări, proiecte sau viziune, lecția anului 2020 a fost despre omenie, empatie, încredere și unitate. Am convingerea că alături de colegii din conducerea Instituției Prefectului, dar și de întreaga echipă, vom continua să îndeplinim așteptările mureșenilor, să oferim sprijin tuturor primarilor din județul Mureș și să fim un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Am început un an plin de provocări, care trebuie să fie marcat de revenirea județului după pandemia COVID-19. Acest lucru poate fi realizat printr-o implementare serioasă a programului de guvernare la nivel local și o colaborare cu toți factorii implicați. Oamenii așteaptă de la noi seriozitate, profesionalism și să ne facem bine treaba. De asemenea, cred că încrederea exprimată de Guvernul României prin reconfirmarea mea în funcție este o dovadă a colaborării eficiente de până acum, dar și a eforturilor comune de dezvoltare unitară a județului Mureș”, a declarat prefectul Mara Togănel.

“La învestirea mea, în anul 2014, am subliniat importanța normalității, ceea ce aparține, după părerea mea, de cotidian. Cred că actuala echipă de conducere a Instituției Prefectului va avea toată deschiderea către autoritățile publice din județ și va fi un partener serios în rezolvarea problemelor comunităților”, a afirmat subprefectul Nagy Zsigmond.

“Sunt onorată să depun jurământul în funcția de subprefect al județului Mureș. În același timp este și o mare responsabilitate. Îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuțiile de subprefect. Mulțumesc premierului Florin Cîțu, vicepremierului Dan Barna, Biroului Național al USR și colegilor mei de filială pentru validarea, susținerea și încrederea acordată!”, a menționat subprefectul Ana-Lucia Hang.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE