Femei mureșene arestate pentru șantajarea unui octogenar cu poze compromițătoare! Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3813 Vizualizări

Femei mureșene arestate pentru șantajarea unui octogenar cu poze compromițătoare!

Poliţişti din localitatea Luduș au reținut luni, 29 martie, pentru 24 de ore, două femei din aceeași localitate, bănuite de şantaj, care au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției orașului Luduș, sub   coordonarea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, efectuează cercetări într-un dosar penal de șantaj.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție județean (IPJ) Mureș, ,,la data de 29 martie, în urma activităţilor desfășurate, au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 15 și 45 ani, toate din Luduș, bănuite de șantaj”.

,,În perioada iulie 2020 – februarie 2021, în urma unor vizite la domiciliul unui bărbat, de 81 de ani, din Luduș, una dintre persoanele bănuite ar fi realizat mai multe fotografii cu acesta, în ipostaze compromițătoare, iar, ulterior, femeile l-ar fi şantajat pe bărbat cu divulgarea imaginilor și i-ar fi solicitat diverse sume de bani”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

,,Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 250.000 de lei. În baza probatoriului administrat, la data de 29 martie, faţă de două dintre femei, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestora”, au mai precizat reprezentanții IPJ Mureș.

În cauză, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE