Liberalii reghineni, sprijin pentru Asociația Zori Kids Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 337 Vizualizări

Liberalii reghineni, sprijin pentru Asociația Zori Kids

Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului (2 aprilie), reprezentanții PNL Reghin au decis să vină în sprijinul celor care suferă de acest sindrom , respectiv înființarea în Reghin a unui centru nou pentru Asociația Zori Kids.

Zori Kids este o  asociație non-profit cu scop umanitar înființată în anul 2019 la Reghin care a decis să înceapă în Transilvania o nouă speranță pentru persoanele din aria autismului. Scopul declarat al asociației  este acela de a oferi într-o porporție cât mai mare terapii gratuite.

„Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului provocarea pe care am lansat-o colegilor mei este ca împreună să înființăm în Reghin un centru nou pentru Asociația Zori Kids, care oferă terapie copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist. Admir munca pe care membri asociației, fondată de Alina Farkas, o prestează, iar serviciile pe care le oferă sunt de neprețuit. Și asta deoarece sunt singurii din municipiul Reghin care oferă ajutor acestor copii și părinților lor. Din păcate, Zori Kids funcționează într-un spațiu închiriat. Tocmai de aceea îmi doresc ca prin intermediul Asociației ”Merităm mai mult”, pe care am înființat-o împreună cu colegii mei din cadrul PNL Reghin, să le oferim un sediu corespunzător în care să-și desfășoare activitatea. Pe această cale fac publică invitația tuturor celor care vor să contribuie la realizarea acestui vis și să le dea o mână de ajutor Alinei Farkas și celor de la Zori Kids, să ni se alăture”, a precizat Gabriel Toncean, președintele PNL Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE