Home / Slider / Sportiv târgumureșean, victorie în gala K1 Colosseum Tournament

Sportiv târgumureșean, victorie în gala K1 Colosseum Tournament

În data de 1 aprilie la București s-a desfășurat gala profesionistă de K1 Colosseum Tournament, transmisa în direct pe DIGI Sport 2. La prestigioasa competiție a participat și sportivul Balazs Bajko, de la clubul BDF Târgu Mureș, care a debutat la categoria 81 kg cu o victorie in 3 reprize în fața mai tânărului adversar din Timișoara.

”A fost o victorie importantă pentru sportivul nostru de 20 de ani care, cu această ocazie, a intrat în circuitul profesionist de K1 din România. Balazs Bajko va avea din acest moment 3-4 meciuri pe an în diferite competiții din România. Doresc să mulțumesc cu această ocazie în special sponsorilor noștri fără de care această performanță nu s-ar fi realizat: Club Colonial Târgu Mureș, MIF Construcții, Sylevy Salubriserv, Diavolo, Fontenaturis, Mida Steel, Primer Electro, BookinGB și a colegilor noștri de antrenament.”, a declarat antrenorul Poczo Zoltan, de la clubul BDF Târgu Mureș. ”Sperăm ca în viitorul apropiat Club B.D.F Tg Mureș va da și alți sportivi profesioniști în circuitul profesionist de kickboxing.”, a mai adăugat antrenorul BDF.

Pentru tânărul sportiv profesionist târgumureșean această victorie și debutul în circuitul K1 a fost o realizare importantă și un pas înainte în cariera de profesionist. ”Vreau să mulțumesc în primul rând antrenorului meu Poczo Zoltan pentru sprijin și pregătirea excepțională. Mă înclin și în fața sponsorilor fără de care participarea nu ar fi putut avea loc. Nu în ultimul rând mulțumesc familiei și membrilor echipei clubului BDF.”, a declarat Balazs Bajko.

Sportivul mureșean este campion national la amatori K1 la 70 kg și campion European la amatori la K1 80 kg.

Citeste si:  Școală Samariteană de Prim Ajutor, la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Noutăți despre viitoarea creșă din Sâncraiu de Mureș

Demarată la începutul lunii aprilie 2022, execuția lucrărilor la creșa din Sâncraiu de Mureș avansează …