Circulație deviată în Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Circulație deviată în Târnăveni

Consiliul Județean Mureș, titular al proiectului „Modernizarea drumurilor județene DJ151B și DJ142, Ungheni (DN15)-Mica-Târnăveni (DN14A) – județul Mureș”,

Având în vedere lucrările de modernizare care se vor executa pe DJ142, la km.0+655, în zona intersecției drumului cu linia de cale ferată CF 320 Blaj-Praid, km. 38+421,

Anunță publicul interesat, asupra faptului că în perioada 19.04.2021 – 03.05.2021, circulația pe DJ142 în Municipiul Târnăveni, va fi deviată temporar, după cum urmează:

Traseul rutier pentru sensul de circulație Seuca-Târnăveni

  • De pe strada principală 1 Decembrie 1918, înainte de trecerea la nivel de cale ferată, se va devia traficul pe strada C.F.R. iar din capătul străzii C.F.R. se va face dreapta pe strada Armatei, urmând mai apoi traseul normal spre Târnăveni.

Traseul rutier pentru sensul de circulație Târnăveni-Seuca

  • De la sensul giratoriu de pe DN14A, se va ieși pe strada Victor Babeș, iar după trecerea la nivel de cale ferată se va face stânga pe strada C.F.R. De la capătul străzii C.F.R. se va ieși pe strada principală 1 Decembrie 1918,  urmând traseul normal spre Seuca.
  • De la intersecția străzilor Rampei, Pompelor, 1 Decembrie 1918 și Aleea Gării, traficul rutier se va devia pe Aleea Gării, la intersecția acesteia cu strada Victor Babeș se va face stânga iar după trecerea la nivel de cale ferată, vehiculele ce doresc să se deplaseze spre Seuca, vor utiliza strada C.F.R. De la capătul străzii C.F.R. se va urma traseul normal spre Seuca.

p. Președinte,                                                             Secretar general,

Szász Zoltán Tibor                                                              Paul Cosma

Administrator public          

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE