Amenzi și permise de conducere reținute de Poliția Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6793 Vizualizări

Amenzi și permise de conducere reținute de Poliția Mureș

Polițiștii rutieri din Mureș au desfășurat luni, 7 iunie, între orele 6.00 – 9.00, o acțiune de verificare a siguranței transportului de persoane._
Au fost desfășurate activități de verificare a transportului rutier de persoane, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto, pe principalele drumuri din județul Mureș.
”Scopul acţiunii a fost unul preventiv şi a vizat verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale. Astfel, au fost controlate 153 de autovehicule, 97 de conducători auto fiind testați alcoolscopic. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, dintre care două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, patru sancțiuni conform Hotărârii Guvernului 69/2012 și 18 sancțiuni pentru alte abateri la regimul rutier. Totodată, au fost reținute trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare, fiind constatată o infracțiune în flagrant delict la regimul rutier”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE