Gunoaiele clandestine, ignorate la Târgu Mureș? Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1083 Vizualizări

Gunoaiele clandestine, ignorate la Târgu Mureș?

Gunoaiele clandestine de pe raza municipiului Târgu Mureș încă își așteaptă „colectorul”. Într-o conferință de presă susținută marți, 8 iunie,  primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat că operatorul de salubritate actual încă nu a dat răspuns cererii reprezentanților Primăriei cu privire la colectarea gunoaielor clandestine. Totuși, primarul a afirmat că acestea sunt colectate și nu sunt lăsate în „libertate”.

„În ceea ce privește curățenia de primăvară și curățenia generală, am trimis o comandă pentru gunoaiele clandestine operatorului actual. Nu am primit încă un răspuns, deși era obligat să răspundă. Așteptăm, iar dacă nu primim un răspuns valabil, așteptăm să fie finalizată procedura de 180 de zile. În curând vom putea da drumul la curățenia generală a orașului. Dacă operatorul actual nu dorește, să vedem cine poate să rezolve problema gunoaielor clandestine. Oricum, ele nu sunt lăsate în stradă, ele sunt în continuare curățate”, a punctat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Buna ziua,
    Langa Policlinica CFR, in spatele tomberoanelor de gunoi, ale Asociatiei de locatari nr 28, exista o gramada imensa de gunoaie, pe care nu le ridica nimeni. Ele sunt de peste o luna de zile si gramada creste cu fiecare zi.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE