Achiziționează bilete de avion în Zakynthos și trăiește experiențe de neuitat! Turism in Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Achiziționează bilete de avion în Zakynthos și trăiește experiențe de neuitat!

Zakynthos este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Grecia. Există atât de multe lucruri de făcut, încât o vacanță de o săptămână ți se va părea scurtă!

Orice persoană care a mers la un moment dat în Zakynthos îți va spune că este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionică. A fost binecuvântată cu peisaje spectaculoase, ape cristaline, apusuri care-ți taie respirația și temperaturi blânde, perfecte pentru plajă!

Iată care sunt cele mai frumoase lucruri pe care poți să le faci dacă achiziționezi bilete avion Zakynthos:

1. Să te relaxezi pe plaja Navagio. Aceasta este principala atracție a insulei și nu trebuie să o ratezi, dacă alegi să îți petreci vacanța aici. Plaja Navagio te va cuceri cu nisipul ei alb și cu apa curată și albastră!

2. Să admiri broaștele țestoase. Recifele și plajele din jurul insulei Zakynthos găzduiesc una dintre cele mai vechi forme de viață de pe pământ: broasca țestoasă Caretta-Caretta. Ea poate fi văzută în Parcul Marin Zakynthos sau în timp ce se îndreaptă către țărm pentru a-și depune ouăle. 

3. Să vizitezi Castelul venețian. Dacă vei reuși să te “desprinzi” de plajă timp de câteva ore, vei putea vizita vechile ruine ale castelului venețian. Insulele Ionice au fost ocupate de-a lungul timpului de turci, francezi, britanici și ruși, dar venețienii și-au lăsat amprenta printr-o clădire impunătoare, pe care ar trebui să o descoperi și tu!

4. Să privești apusul din stâncile Keri. Aceste stânci impresionante sunt situate în partea de sud-vest a insulei și poți ajunge la ele cu mașina. Vizitează-le după ce achiziționezi bilete avion Zakynthos și privește apusul alături de persoana iubită! 

5. Să te bronzezi pe plaja Gerakas. Este una dintre cele mai frumoase întinderi de nisip de pe insulă și este perfectă pentru relaxare. Apa este limpede și liniștită, iar nisipul are o culoare roșiatică. 

6. Să iei la pas orașul Zakynthos. Dacă rezervi bilete de avion în Zakynthos, nu poți să nu te bucuri și de spiritul orașului. Aici vei găsi multe restaurante, un loc special amenajat pentru plimbări pe malul mării și un port plin de feriboturi și bărci.

7. Să vizitezi parcul Askos Stone. Iubești animalele? Atunci trebuie să îți faci timp și pentru acest parc situat în nordul insulei, aproape de satul Volimes, la 30 de kilometri de orașul Zakynthos. Aici vei întâlni căprioare, ratoni, broaște țestoase, ponei, păuni, capre și multe alte animale simpatice. 

8. Să înoți în Porto Limnionas. Acest golf te va fermeca pe loc cu apa cristalină turcoaz și cu fundalul său compus din stânci și peșteri. Porto Limnionas este unul dintre cele mai renumite locuri de înot de pe insulă și cu fiecare an ce trece, devine și mai popular. 

9. Să admiri Peșterile Albastre. După ce îți achiziționezi bilete de avion în Zakynthos, vizitează și Peșterile Albastre! Ele sunt situate pe coasta de vest a insulei și pot fi admirate cu barca din exterior, excepție făcând cea mai mare dintre ele, Kianouon. Această peșteră poate fi admirată și din interior! 

10. Distrează-te pe plaja Banana. Această plajă are nisipul auriu și ape albastre splendide. Plaja îți pune la dispoziție multe baruri cochete, muzică și o atmosferă incendiară. De asemenea, dacă îți place să practici sporturi acvatice, plaja Banana va fi preferata ta!

Acestea fiind spuse, accesează site-ul Animawings, achiziționează bilete de avion în Zakynthos si pregătește-te pentru o vacanță uimitoare!

bilete avion Zakynthos
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE