Home / Administratie / Bazinul olimpic de înot, inaugurat vineri. Mai lipsea doar președintele să participe :)

Bazinul olimpic de înot, inaugurat vineri. Mai lipsea doar președintele să participe :)

Distribuie

Obiectivul de investiții bazinul olimpic de înot va fi inaugurat vineri, 30 iulie, de la ora 10, în prezența atâtor persoane, încât aproape vor fi mai mulți decât jurnaliștii :). Poate singurele absențe notabile sunt președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Tineretului și Sportului, Novák Eduárd.

La eveniment sunt anunțați că vor participa: Kelemen Hunor, viceprim-ministru, Guvernul României; Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației; Cristian Emilian Ghiță, subsecretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului; Borbély László, consilier de stat, Guvernul României – Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă; Manuela Pătrășcoiu, director Compania Națională de Investiții; Mara Togănel, prefectul județului Mureș; Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș; Kovács Mihály Levente, vicepreședinte Consiliul Județean Mureș; Ovidiu Georgescu, vicepreședinte Consiliul Județean Mureș; Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu-Mureș și Cosmin Pop, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș.

Ne gândim că vor fi prezenți și reprezentanții antreprenorului, doar că aceștia nu au funcție publică și nu au mai fost menționați.

Pentru aducere aminte, acest obiectiv de investiții a fost inclus prin 2008 pe ceva listă program cu bazine de înot, dar nu l-a finanțat nimeni. Doar prin 2016 au început să fie rezolvate problemele cu fostul ștrand 1 Mai, finanțarea a venit prin 2018, iar în 2019 a fost predat amplasamentul pentru începerea investiției.”Îmi aduc aminte cum primeam sfaturi să nu ne atingem de patinoar, să nu îmi fac de lucru cu mâna mea, să nu ne ocupăm de situația ștrandului ”1 Mai” că este moartă, au fost acuze că vrem să construim blocuri de locuințe în locul ștrandului, erau chiar și unele voci ce ziceau că instituția stă în calea dezvoltării comunității noastre. Lucrurile merg și funcționează atunci când există echipă, continuitate și perseverență, astfel o instituție așa de mică – mulți nu știu nici acum unde are sediu – a ajuns să aducă o contribuție așa de mare pentru orașul nostru. La Bazinul Olimpic lucrările sunt atât de avansate încât deja începem demersurile pentru racordarea utilităților” – Cosmin Pop, directorul Clubului Sportiv ”Mureșul” Târgu Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ciclism: Rezultate frumoase în cursa Aydin MTB Cup din Turcia

Distribuie Patrick Pescaru și Elias Hozat din cadrul CSU Târgu Mureș au reprezentat echipa națională …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.