Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

MUREŞ INSOLVENCY SPRL, cu sediul în Târgu-Mureș, str. G-ral Ghe. Avramescu, nr. 4, județul Mureș, în calitate de administrator judiciar al debitorului  FORAJ SONDE S.A. în reorganizare, continuă,

LICITAŢIA PUBLICĂ

– pentru valorificarea bunurilor mobile constând din 82 buc. mijloace de transport. Prețul de strigare este de 2.905.869,25 lei + TVA.  Lista detaliată a fiecărui bun în parte este prezentată pe site-urile https://www.licitatii-insolventa.ro/,  www.smdamures.ro și www. olx.ro sau poate fi studiată la sediul administratorului judiciar.

Licitația va avea loc la data de 17.09.2021, ora 13,  la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeași oră, până la valorificarea bunurilor. Pot participa la licitație persoanele fizice și/sau juridice care  achită garanția de participare de 10% din prețul de strigare, caietul de sarcini și taxa de participare la licitație cu 24 de ore anterior organizării licitației.

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la administratorul judiciar  la telefon nr.  0265/269700; 0745146096;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share