Home / Altele / SERVICIUL FISCAL MUNICIPAL REGHIN

SERVICIUL FISCAL MUNICIPAL REGHIN

Distribuie

                                               

Anunţă organizarea  de licitaţii publice, la sediul instituţiei din Mun. Reghin str. Mihai Viteazu nr. 2 jud. Mureș, în ziua de 30.09.2021 orele 11:00, pentru vânzarea urmatoarelor bunuri:

– Autoutilitara marca Citroen, tip Jumper, an 2010, culoare alb+gri, nr de înmatriculare MS-04-KAT, preţ de pornire a licitației 26.018 lei, aparținând debitorului RDP AVANTAJ SRL

Preţul de pornire reprezintă  prețul de evaluare şi nu include TVA (Sedinţa I de licitaţie).

– Autoturism marca Toyota, tip RAV4, an 2004, culoare gri, nr de înmatriculare MS-01-MLI, preţ de pornire a licitației 16.261 lei, aparținând  debitorului TELE REGHIN SRL

Preţul de pornire reprezintă  prețul de evaluare şi nu include TVA (Sedinţa I de licitaţie).

– Caterpillar Backhoe Loader 428E2, preţ de pornire a licitației 89.850 lei, aparținând  debitorului II HANGAN BIANCA CRISTINA

– Caterpillar Buldozer D5K, preţ de pornire a licitației 182.700 lei, aparținând  debitorului II HANGAN BIANCA CRISTINA

Preţul de pornire reprezintă  75% din prețul de evaluare şi nu include TVA (Sedinţa II de licitaţie).

În conformitate cu prevederile art. 250, alin.(4), lit. i) , din Legea 207/2015, privind Codul de procedură fiscală, invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de  executare,  înainte de data stabilită pentru vânzare. Totodată, potrivit prevederilor art.250, alin.(4) lit.j) din actul normativ mai sus  amintit invităm  pe cei  interesaţi în cumpărarea bunurilor  să  se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi  potrivit art.250,  alin.(7) din actul normativ mai sus amintit, să prezinte  cu cel putin o zi înainte de data licitației următoarele documente : oferta de cumpărare;  dovada depunerii  taxei de participare la licitaţie  reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei care se depune la Trezoreria Tg. Mures – beneficiar  A.J.F.P. MURES , cod fiscal beneficiar 4322637- cont  IBAN RO62TREZ4765067XXX014298 sau o scrisoare de garanţie bancară reprezentând 10 % din preţul de pornire a licitaţiei ;  împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate romană, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de  pe actul de identitate; urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat in acest scop.

Anunţul privind vânzarea bunurilor va fi afişat  în data de 17.09.2021 la sediul Serviciului Fiscal Municipal Reghin,  la sediul  Primăriei  Lunca Bradului şi Municipiului Reghin, la sediul societaţiilor si pe pagina de internet a Ministerului  Finanţelor Publice.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon nr. 0265/512592,  Birou colectare si executare silita.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pierdut cățel Schnauzer Pitic

Distribuie Duminica în jurul orei 10:30 s-a pierdut cățelul de rasă Schnauzer Pitic de culoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.