Home / Invatamant / Program postuniversitar medico-farmaceutic la UMFST

Program postuniversitar medico-farmaceutic la UMFST

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează înscrieri la programul postuniversitar, de medical teachingacademic „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, seria a V-a.

Potrivit Biroului de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, înscrierile au loc în perioada 16 septembrie – 8 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, iar dosarul personal se va depune la sediul centrului, clădirea principală a UMFST, camera 37, parter.

”Programul postuniversitar se adresează persoanelor care doresc să se înscrie la concursurile de ocupare sau de promovare pe posturi didactice din cadrul UMFST Târgu Mureș. Durata unei serii de formare este de cca. trei luni, structurată în șase module. Cursanților, care promovează toate cele șase module, li se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale, specifice profesiei de cadru didactic universitar din domeniul Sănătate – 30 de credite ECTS”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Stâlp de electricitate doborât de o mașină

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, în jurul …