Home / Administratie / Rămas bun, Reghina Fărcaș!

Rămas bun, Reghina Fărcaș!

Distribuie

Reghina Fărcaș, fostă directoare a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, a încetat din viață luni, 20 septembrie, tragica veste fiind dată de Emil Groza, partenerul de viață al acesteia, pe rețeaua de socializare Facebook:

”Cu profund regret și nemarginita durere îmi iau rămas bun de la partenera mea de viața, draga mea Reghina Farcas, sprijinul și steaua mea polară in călătoria nedrept de scurta pe acest pământ . Draga Reghina, a fost un privilegiu pentru mine sa-ți fiu alături in momentele importante ale vieții noastre. Intr-o lume defecta și tot mai intoleranta, ai fost o persoana autentica, dedicată total binelui public. Voluntara, generoasa, energica și curajoasa, asemenea celor născuți in mirifica lume a satului românesc, te-ai luptat aproape la limita umanului, fără a te menaja, pentru semenii aflați in nevoie. Inzestrata cu alese calități morale și profesionale, te-ai remarcat ca profesionist veritabil și manager eficient al unei instituții noi și dificile, Agenția Județeana Mures pentru Ocuparea Forței de Munca. Ai fost apreciata de oamenii simpli, de cei inteligenți și onesti, lunga perioada de director executiv lăsând o amprenta de neșters in istoria instituției . Ai iubit cu ardoare viața și oamenii, ai avut un sfat bun și o vorba de imbărbătare pentru cei aflați in dificultate sau in suferința, rude sau prieteni, cunoscuți sau necunoscuți, călăuzită de Acela care ne învață Calea, Adevarul și Viața. Cu aceeași determinare și speranța ai dat o ultima lupta cu o boala grea și necruțătoare, cu evoluție galopanta, dar Tatăl Ceresc te-a dorit in Împărăția Lui. Perpetuu îți voi păstra vie amintirea și figura luminoasa de Madona. Dumnezeu sa te odihneasca in pace și sa-ti așeze sufletul printre aleșii Săi!”

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

3 comentarii

  1. Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

  2. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi.
    Condoleanțe și de rămas bun ființa draga!

  3. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. 😥😥🙏🙏
    Drum lin printre îngeri..!!!
    😥😥😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.