Numire la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 555 Vizualizări

Numire la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș

Pentru noul an școlar 2021-2022, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș a solicitat Consiliului Local să își desemneze un reprezentant în Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității în instituția de învățământ conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 75/2005.

În ședința Legislativului local din 31 august 2021, proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentantului în Comisia pentru evalurea și asigurarea calității din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș a fost aprobat după ce s-au pus în discuție trei propuneri. La solicitarea președintelui de ședință Ioan Orosfoian, consilierul Ciprian Cipăian a propus candidatura consilierului Ioan Adrian Banea, consilierul Emil Stan a propus-o pe consiliera Alina Șofron, iar consilierul Sorin Hățăgan l-a propus pe consilierul Ioan Șopterean. În această situație, consilierul Ioan Adrian Banea s-a retras, celelalte două propuneri fiind supuse votului. Alina Șofron, cu zece voturi „pentru” l-a devansat pe Ioan Șopterean care a primit doar patru voturi „pentru”.

Astfel, în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 75/2005, privind asigurarea calității educației și Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ, Consiliul Local Luduș a hotărât ca prof. Alina Șofron să reprezinte Legislativul local în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității pentru anul școlar 2021-2022 la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE