Home / Invatamant / Numire la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș

Numire la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș

Pentru noul an școlar 2021-2022, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș a solicitat Consiliului Local să își desemneze un reprezentant în Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității în instituția de învățământ conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 75/2005.

În ședința Legislativului local din 31 august 2021, proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentantului în Comisia pentru evalurea și asigurarea calității din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș a fost aprobat după ce s-au pus în discuție trei propuneri. La solicitarea președintelui de ședință Ioan Orosfoian, consilierul Ciprian Cipăian a propus candidatura consilierului Ioan Adrian Banea, consilierul Emil Stan a propus-o pe consiliera Alina Șofron, iar consilierul Sorin Hățăgan l-a propus pe consilierul Ioan Șopterean. În această situație, consilierul Ioan Adrian Banea s-a retras, celelalte două propuneri fiind supuse votului. Alina Șofron, cu zece voturi „pentru” l-a devansat pe Ioan Șopterean care a primit doar patru voturi „pentru”.

Astfel, în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 75/2005, privind asigurarea calității educației și Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ, Consiliul Local Luduș a hotărât ca prof. Alina Șofron să reprezinte Legislativul local în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității pentru anul școlar 2021-2022 la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Eugen Gâscă”, expoziție la Palatul Culturii

Muzeul de Artă din incinta Palatul Culturii din Târgu Mureș va găzdui, în perioada 9 …