Dezbatere despre Depozitul de deșeuri de la Sânpaul Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Dezbatere despre Depozitul de deșeuri de la Sânpaul

ANUNȚ

privind organizarea dezbaterii publice pentru revizuire a autorizației integrate de mediu pentru “Depozitul de deșeuri nepericuloase și instalația de tratare mecanico-biologică Sânpaul”

Consiliul Județean Mureș aduce la cunoștința publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de revizuire a autorizației integrate de mediu pentru “Depozitul de deșeuri nepericuloase și instalația de tratare mecanico-biologică Sânpaul”.

Activitatea se încadrează în Anexa nr. 1 la Legea 278/2013 privind emisiile industriale, punctul  5.4  “Depozitele de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte” şi  punctul 5.3 ”a) Eliminarea deşeurilor nepericuloase cu o capacitate de peste 50 de tone pe zi, (…), implicând, desfăşurarea uneia sau mai multora dintre următoarele activităţi: (i) tratarea biologică”.

Luând în considerare creșterea ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 înregistrată în ultima perioadă, dezbaterea publică /consultarea publicului se va realiza în format electronic.

Informații privind potențialul impact asupra mediului a activităților pentru care se solicită revizirea autorizației integrate  de mediu pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș  http://apmms.anpm.ro.

Sugestii/observații pot fi pot transmite prin poștă (la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, str. Podeni, nr. 10, localitatea Târgu Mureș, județul Mureș) sau electronic la adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro, ori pe fax la numărul: 0265-314985,  până la data de 19.11.2021.

  p. PREŞEDINTE SECRETAR GENERAL
Szász Zoltán Tibor Paul Cosma

Administrator public

Întocmit: Spinei Radu

Verificat: Suciu Călin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE