Angajări la Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6922 Vizualizări

Angajări la Primăria Târgu Mureș

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureş anunţă organizarea unui concurs de recrutare, cu durată normală a timpului de muncă, pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție: inspector clasa I grad profesional superior la Compartimentul financiar-contabil, salarizare și informatică din cadrul Serviciului financiar-contabil, resurse umane, administrativ, strategii și implementare programe şi inspector clasa I grad profesional debutant la Biroul strategii, programe, proiecte și relații cu ONG-uri din cadrul Serviciului financiar-contabil, resurse umane, administrativ, strategii și implementare programe.

Potrivit unui comunicat, concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja nr. 9, în data de 20 decembrie 2021 ora 10.00 – proba scrisă, iar interviul va fi susținut în termen de maxim 5 zile de la data susținerii probei scrise.

”Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, în perioada 19 noiembrie 2021 – 8 decembrie 2021 inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49 din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008. Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro”, se arată în comunicat.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 9, camera 1, telefon 0365-430.859, interior 116, vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, inspector.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE