Ornamente de Crăciun confecționate de copiii parohiei „Sf. Martiri Brâncoveni” din Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

Ornamente de Crăciun confecționate de copiii parohiei „Sf. Martiri Brâncoveni” din Reghin

Apropierea sărbătorilor de iarnă scoate la lumina oameni, idei, dar mai ales proiecte din cele mai frumoase menite să pună în valoare educația celor mici în spiritul dragostei pentru frumos. Un astfel de demers a fost cel inițiat de Felicia Macavei, un artist în adevăratul sens al cuvântului, care a deschis apetitul pentru frumos celor mici, prin intermediul proiectului „Datini și colinde tradiționale, activități de confecționare cadouri și ornamente de Crăciun”.

Proiectul, la care au aderat alți oameni cu suflet matre, printre care părintele paroh Ionel Iacob, Fărcaș Mihai-Dan, președintele Asociației ”Our Lifetime” și educatoarele Alexandra Cotoi și Dorina Chibulcutean, a avut ca scop inițierea tinerei generații din Parohia „Sf. Martiri Brâncoveni” în tainele artizanatului, lucru consemnat luni, 22 noiembrie, când cei mici au deprins tainele confecționării ornamentelor de Crăciun.

„Preț de câteva ore, am creat amintiri pentru o viață alături de copiii din Parohia ”Sfinții Martiri Brâncoveni” din Reghin. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în organizatori, în special doamnei Felicia Macavei  că ne-a inițiat și îndrumat pe calea cunoașterii! Cât privește  copiii, au fost fantastici!”, a precizat Alexandra Cotoi.

„E ceva, ca într-o comunitate de cartier, cum e și cazul enoriașilor din Parohia Ortodoxă Română ”Sfinții Martiri Brâncoveni” Reghin, să răspundă inițiativei doamnei Felicia Macavei, nu mai puțin de 47 de copilași cu vârstele între 3 și 14 ani. Mulțumesc doamnei Felicia Macavei, părintelui paroh Iacob Ionel și nu în ultimul rând doamnelor educatoare Alexandra Cotoi și Dorina Chibulcutean pentru o zi minunată”, a precizat Farcaș Mihai-Dan, președintele Asociației „Our Lifetime”

 (A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE