Revelion în stradă la Târgu Mureș: sonorizare, lumini și lasere de 60.300 de lei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5835 Vizualizări

Revelion în stradă la Târgu Mureș: sonorizare, lumini și lasere de 60.300 de lei

Primăria municipiului Târgu Mureș a atribuit în luna decembrie a acestui an, prin încredințare directă, firmei Mammoth Stage din localitatea Curteni, două contracte care au o valoare totală de 60.300 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unor servicii de sonorizare, lumini și efecte speciale necesare organizării ”Revelionului în stradă”, eveniment care va avea loc vineri, 31 decembrie, cu începere de la ora 22.00, în Piața Victoriei din municipiu.

25.000 de lei pentru show de laser de 12 minute

Potrivit paginii web e-licitatie.ro, prima atribuire are valoarea de 25.000 de lei, fără TVA, a fost publicată în data de 17 decembrie 2021 și constă în achiziționarea de servicii de lumini și efecte speciale – efect laser, necesare la acțiunile organizate de Primăria municipiului Târgu Mureș, respectiv “Revelion în stradă 2021 – 2022” care se vor desfășura în data de 31 decembrie 2021, servicii din categoria celor prevăzute în anexa 2 la Legea 98/2016.

”Spectacol de lasere sincronizat pe o coloană sonoră, pe o perdea generată de mașini de ceață și fum. Show-ul de lasere va avea o durată de aproximativ 10-12 minute. Proiecții laser ale elementelor de identitate specifice, în tandem cu laser beaming vizibil la mare distanță, marcând momentul Noului An, până la finalul evenimentului. Echipamentul constă într-un sistem de opt lasere de mare putere și performanță grafică, conform următorilor parametri tehnici: 2 x 25 laser RGB LD, 1 x 15W laser verde OPSL, 4 x 10W laser RGB, 1 x 7W laser RGB, 2 x laptop, interfețe laser, 6 x fog&hazer machine, 4 x wind blower, 1 x DMX controller, distribuția trifazic 63A, conectică și schelotehnică aferentă”, se menționează pe site-ul SEAP, la descrierea serviciilor achiziționate.

35.300 de lei pentru scenă, sonorizare și lumini

Cea de-a doua atribuire are o valoare de 35.300 de lei, fără TVA, și a fost publicată în data de 21 decembrie 2021.

Contractul prevede furnizarea de servicii de sonorizare, lumini și efecte speciale necesare la acțiunile organizate de Primăria municipiului Târgu Mureș, respectiv “Revelion în stradă 2021 – 2022” care se vor desfășura în data de 31 decembrie 2021, servicii din categoria celor prevăzute în anexa 2 la Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.

”Asigurarea scenei de 8 metri x 6 metri x 8,6 metri, cu acoperiș, balustradă și scări laterale, sistem de sonorizare PA 35 Kw line array, mixer 72 ch, monitoare de scenă, back line, microfoane wierless, de voce și microfoane de instrumente, cabluri și conexiuni, distribuție curent, sistem de lumini cu lumini inteligente, moving heads beam și wash, fresnel, blindere, stroboscop, comandă lumini, cabluri, distribuție curent”, se precizează pe site-ul SEAP, la descrierea serviciilor achiziționate.

Concerte Desperado și Vizi & Band, plus foc de artificii

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au realizat o pagină specială pe rețeaua de socializare Facebook, dedicată spectacolului de Revelion și intitulată ”Revelion în stradă / Városi Szilveszter.”

”Primăria Târgu Mureș vă așteaptă la o petrecere de Anul Nou în aer liber ce se va desfășura în Piața Victoriei. Vor susține concerte trupele Desperado (Cluj-Napoca) și Vizi & Band (Târgu Mureș). Concertele vor fi urmate de un spectacol de lasere ca o formă de de rămas bun a anului ce se încheie, iar de la cumpăna dintre ani, conform tradiției, vor urma focuri de artificii. Vă așteptăm cu drag în noaptea de Anul Nou de la orele 22.00 în Piața Victoriei! Să întâmpinăm împreună 2022!”, se arată în descrierea evenimentului.

Conform aceleiași surse, programul serii va fi următorul: 22.00 – Concert, formația Desperado, 23.00 – Concert, trupa Vizi & Band, 23.45 – Spectacol lasere, 00.00 – Focuri de artificii.

”La eveniment masca și distanțarea socială sunt obligatorii”, au mai transmis organizatorii.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE