Home / Administratie / Ședință ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Ședință ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

DISPOZIŢIA NR.420

din 23 decembrie 2021

privind convocarea, de îndată, a Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş,

Considerând îndeplinite circumstanțele menționate în cuprinsul art.681 din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare,

În vederea rezolvării unor chestiuni financiare urgente pentru asigurarea funcționării serviciilor publice, precum și a cadrului necesar desfășurării exercițiilor de pregătire teoretică și practică a unei categorii de personal din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române,

În temeiul prevederilor art.178 alin. (2), art.179, coroborat cu art.134 alin.(1) lit.a), alin. (4), alin. (5) lit. a), a^1) și a^2), art. 135 și art.196 alin.(1) lit.b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

dispune:

Art.1. (1) Se convoacă, de îndată, plenul Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară pentru data de 23 decembrie 2021, ora 13.00, care se va desfășura în sistem de videoconferință, on-line.

(2) Proiectul propus al ordinii de zi a ședinței extraordinare, convocată de îndată, este prevăzut în anexa, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art. 2. (1) Caracterul public al ședinței consiliului județean se asigură prin transmiterea acesteia pe platforma de socializare facebook a instituției.

(2) Prevederile Secțiunii 61 Reguli speciale din Capitolul IV Funcționarea Consiliului Județean Mureș din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare, devin aplicabile.

Art.3. Prezenta dispoziție se aduce la cunoștință publică prin mass-media locală și prin afișare pe pagina de internet a autorității și se comunică secretarului general al județului, consilierilor județeni, direcțiilor, serviciilor și compartimentelor independente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.

Citeste si:  Doru Borșan, laureat la Royal Investment Summit pentru ”Cea mai inovativă tehnologie digitală”

PREȘEDINTE                                                                                           Contrasemnează

Péter Ferenc                                                                                     SECRETAR GENERAL

                                                                                                                 Paul Cosma

Anexa la Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Mureș

nr._____/___.12.2021

PROIECTUL ORDINII DE ZI

a ședinței extraordinare, convocată de îndată, a Consiliului Județean Mureș din

23 decembrie 2021

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al judeţului Mureş pentru anul 2021.

              Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

2. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.194/2021 privind asigurarea cadrului necesar în vederea desfășurării exercițiilor de pregătire teoretică și practică a conducătorilor autospecialelor de serviciu din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

          Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea programului de interes județean ”Parteneriat Instituțional pentru Siguranța Comunității” și a convenției de colaborare dintre Consiliului Județean Mureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al Județului Mureș pentru implementarea acestuia.

          Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

4. Proiect de hotărâre pentru stabilirea unor măsuri privind salarizarea personalului din cadrul Consiliului Județean Mureș și al unor instituții publice subordonate, în anul 2022.

          Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea  Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.168/2021 privind aprobarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni.

          Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai investiției „Amenajare sediu pentru serviciul de întreținere drumuri județene – actualizare SF”.

           Inițiator: Ovidiu Georgescu, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș

7. Întrebări, interpelări, răspunsuri, opinii.

PREȘEDINTE

Citeste si:  VIDEO: Bilanțul Tribunalului Mureș pe anul 2021

Péter Ferenc                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ministrul Transporturilor, anunț despre Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț

Ministrul Transporturilor din România, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 27 ianuarie, că în aceeași zi …