FOTO: Centru modern de relații cu clienții la SDEE Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 408 Vizualizări

FOTO: Centru modern de relații cu clienții la SDEE Mureș

În urmă cu câteva zile, în data de 22 decembrie, Distribuție Energie Electrică România a inaugurat, pe strada Călărașilor nr. 103 din municipiul Târgu Mureș, un Centru de Relații cu Utilizatorii.

Potrivit conducerii Sucursalei de Distribuție Energie Electrică (SDEE) Mureș, Centrul a fost gândit pentru a eficientiza procesul de acces la rețeaua electrică de distribuție, prin diverse facilități pe care le pune la dispoziția publicului. Proiectul face parte dintr-un program amplu de investiții al companiei care are ca finalitate îmbunătățirea calității serviciilor și creșterea gradului de satisfacție a utilizatorilor.

”Proiectul a fost gândit pentru a exista o interacțiune conform a ceea ce se cere între o companie și clienții săi. Este un spațiu destinat în special activității de racordare pentru noi utilizatori sau utilizatori existenți care doresc să facă modificări ale instalației de racordare”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Claudiu Damian, directorul SDEE Mureș.

Sistem de ticketing și confort pentru clienți

Foarte important, noul spațiu amenajat nu este destinat plății facturilor de energie electrică, deoarece activitatea de achitare a facturilor de energie electrică se face către furnizori și nu către distribuitorul de energie electrică.

”Am amenajat spațiul pentru depunere de documente și ridicarea acestora: avize tehnice de racordare, avize de amplasament, contracte de racordare, contracte de distribuție. Înainte de reamenajarea acestui spațiu activitățile respective se desfășurau în aceeași zonă care era mult mai restrânsă unde nu exista un spațiu deschis în care utilizatorul să interacționeze față în față cu colegii. Înainte se stătea la rând, acum avem un sistem modern de ticketing, vine utilizatorul, își scoate un număr de ordine, așteaptă dacă e cazul, după care este anunțat într-un difuzor la ce post de lucru să se deplaseze. Timpul de așteptare este relativ scurt deoarece sunt cinci posturi de lucru”, a precizat Claudiu Damian.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE