Angajări fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7873 Vizualizări

Angajări fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Direcţia de Sănătate Publică Mureş, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii şi unităţilor aflate în subordinea, coordonarea şi sub autoritatea Ministerului Sănătăţii, inclusiv funcţiile publice de execuţie şi conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform articolului 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, organizează procedură de ocupare fără concurs, cu contract individual de muncă pe durată determinată, a următoarelor posturi vacante: 2 posturi de asistent medical debutant (studii postliceale) la Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile și 1 post de asistent medical debutant (studii superioare) la Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile.

Potrivit paginii web a instituției, www.aspms.ro, dosarele se transmit până la data de 31 ianuarie 2022, ora 16.00, la adresa de e-mail runos@aspms.ro.

”Selecţia dosarelor va avea loc în data de 1 februarie 2022, ora 10.00. Rezultatul selecţiei dosarelor se va comunica în data de 1 februarie 2022, ora 15.00. În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi se organizează proba de interviu. Proba de interviu se face în baza bibliografiei stabilite”, menționează sursa citată.

Conform aceleiași surse, ”încadrarea cu contract individual de muncă pe durată determinată încetează de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă”, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-216.305, 0265-211.729, precum și la adresa de e-mail runos@aspms.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE