Home / Sanatate / Angajări fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Angajări fără concurs la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Direcţia de Sănătate Publică Mureş, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii şi unităţilor aflate în subordinea, coordonarea şi sub autoritatea Ministerului Sănătăţii, inclusiv funcţiile publice de execuţie şi conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform articolului 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, organizează procedură de ocupare fără concurs, cu contract individual de muncă pe durată determinată, a următoarelor posturi vacante: 2 posturi de asistent medical debutant (studii postliceale) la Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile și 1 post de asistent medical debutant (studii superioare) la Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile.

Potrivit paginii web a instituției, www.aspms.ro, dosarele se transmit până la data de 31 ianuarie 2022, ora 16.00, la adresa de e-mail runos@aspms.ro.

”Selecţia dosarelor va avea loc în data de 1 februarie 2022, ora 10.00. Rezultatul selecţiei dosarelor se va comunica în data de 1 februarie 2022, ora 15.00. În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi se organizează proba de interviu. Proba de interviu se face în baza bibliografiei stabilite”, menționează sursa citată.

Conform aceleiași surse, ”încadrarea cu contract individual de muncă pe durată determinată încetează de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă”, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-216.305, 0265-211.729, precum și la adresa de e-mail runos@aspms.ro.

Citeste si:  O altfel de conectare la Colegiul Agricol Traian Săvulescu

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …