Speranțe pentru o centură ocolitoare în nord-vestul Târgu Mureșului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6608 Vizualizări

Speranțe pentru o centură ocolitoare în nord-vestul Târgu Mureșului

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a declarat vineri, 11 februarie, cu prilejul unei conferințe de presă, că principalul proiect pentru anul 2022 al Asociației Zona Metropolitană Târgu Mureș vizează finanțarea studiilor de fezabilitate pentru o viitoare centură ocolitoare a municipiului Târgu Mureș.

”Am depus un proiect pentru realizarea Centurii Ocolitoare a Târgu Mureșului din nord-vest, către Ministerul Transporturilor și CNAIR. Proiectul dorim să îl realizăm împreună cu localitățile din Zona Metropolitană, deci ar trebui să fie administrat de Zona Metropolitană. Așteptăm ca cei de la Ministerul Transporturilor să cuprindă în buget finanțarea studiilor de fezabilitate al acestui proiect, asta însemnând ca de la sensul giratoriu, de la coborârea de pe autostrada de lângă aeroport, la Ungheni, să treacă drumul de patru benzi peste Mureș în zona Sâncraiu de Mureș, să cuprindă toată câmpia, Pănet, Sântana de Mureș, și să intre la Ernei, la ieșirea de la Centura care este pe jumătate realizată”, a afirmat Péter Ferenc.

”Derularea acetui proiect este momentan proiectul cel mai important al Zonei Metropolitane”, a adăugat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE