Arhitectură în limba engleză la UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 552 Vizualizări

Arhitectură în limba engleză la UMFST Târgu Mureș

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș au publicat, recent, pe pagina web a instituției, detalii despre noul program de studii de licență și masterat în domeniul Arhitecturii în limba engleză.

”Dacă visezi să concepi proiecte arhitecturale care să corespundă atât cerințelor estetice, cât și celor tehnice, dacă vrei să dobândești cunoștințe despre arte frumoase care pot modela habitatul oamenilor, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu cea mai potrivită ofertă educațională:  programul de studii de licență și masterat „Arhitectură în limba engleză”, formă de învățământ cu frecvență, cu durata de 6 ani. Acest program inovator, care deschide multiple perspective profesionale, funcționează în cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș, începând cu anul 2021.
Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a deveni arhitect este să participi la examenul de admitere. După ce vei trece linia de start, te însoțim pe parcursul următorilor pași care sunt cel puțin la fel de importanți. Suntem preocupați să îți oferim un cadru generos de educație universitară. Odată ce vei opta pentru programul de studii de licență și masterat „Arhitectură în limba engleză”, vei descoperi un drum fascinant. Parteneriatul dintre UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București asigură un proces educațional alături de cadre didactice cu competențe profesionale și științifice recunoscute și care folosesc cele mai noi tehnologii de învățare și metode inovatoare de predare, astfel încât să ofere răspuns noilor cerințe de pe piața muncii. Toți pașii pe care îi vei urma alături de noi te vor orienta către o carieră de arhitect sensibilă la valorile tradiționale și identitatea locală, pregătită în același timp să răspundă schimbării rapide de valori din cultura contemporană și din viața de zi cu zi.
Dacă vrei să investești în tine și să beneficiezi de o educație în arhitectură adaptată la progresul rapid al tehnologiilor informaționale, atunci ai venit la locul potrivit. Cu sprijinul nostru constant pe parcursul anilor de studiu, vei dobândi cunoștințe corespunzătoare despre urbanism, îți vei dezvolta capacitatea de a înțelege relațiile dintre oameni, creațiile arhitecturale și mediu. Vei înțelege tot mai mult necesitatea de a armoniza creațiile arhitecturale și spațiile în funcție de necesități și scara umană. Vei privi cu alți ochi profesia de arhitect și rolul său în societate. Vei înțelege că arhitectul este cel care vede dincolo de formele evidente, un artizan al spațiului dintre știință și artă.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE