Un primar mureșean independent, pas către PSD Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1355 Vizualizări

Un primar mureșean independent, pas către PSD

Primarul orașului Sărmașu, Valer Botezan, care la alegerile locale din 2020 a candidat independent, cu susținerea Alianței pentru Sărmașu, s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD).

”Primarul orașului Sărmașu, domnul Valer Botezan, a decis să ni se alăture în cadrul organizației PSD Mureș. Îi transmit sincere felicitări pentru realizările de până acum, îndemnându-l să-și continue activitatea pentru care este atât de apreciat de comunitate. Orașul Sărmașu este una dintre localitățile care își caută strălucirea și avântul, în care administrația locală are extrem de multe de făcut și timp prețios de recuperat pentru a-l readuce acolo unde îi este locul meritat. Îl sprijin pe domnul Valer Botezan să-și ducă planurile la îndeplinire, știu că este dorință și avem nevoie de oameni dispuși să se implice. Mă bucură și salut decizia de a ni se alătura!”, a anunțat vineri, 25 februarie, deputatul Dumitrița Gliga, președintele interimar al PSD Mureș.

La rândul său, Valer Botezan a afirmat că se simte în Partidul Social Democrat ”ca într-o adevărată echipă” aplecată spre nevoile comunităților.

„Am făcut acest pas deoarece sunt convins că Partidul Social Democrat este un partid aplecat spre nevoile comunităților, acest lucru l-am simțit în situaţiile cu care m-am confruntat ca primar. În PSD organizaţia Mureș am simțit spiritul de echipă, se lucrează ca într-o adevărată echipă și se construiesc relații interpersonale foarte bune, informaţiile de interes pentru primari şi consilieri locali sunt rapid transmise şi prelucrate. Am intrat într-o echipă care simt că funcţionează aşa cum trebuie să funcţioneze un partid de profesionişti”, a declarat primarul orașului Sărmașu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE