Comuna Batoș, sprijin pentru refugiații din Ucraina Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Comuna Batoș, sprijin pentru refugiații din Ucraina

Primăria Comunei Batoș, Consiliul Local, în colaborare cu parohiile, cultele religioase de toate confesiunile din comună, demarează o acţiune de sprijin pentru familiile refugiate din Ucraina, familii care trec prin momente grele în această perioadă.

„Venim cu rugămintea către populația Comunei Batoș, de a contribui pentru aceste familii, cu donații de produse alimentare neperisabile (preferabil conserve), în termen de valabilitate și etichetate, produse de igiena, produse pentru copii – pampers, hăinuțe (numai noi), precum și ajutor financiar, o sumă de bani necesari pentru alte diverse nevoi medicale sau de alta natură. De asemenea, dacă există persoane, care în caz de nevoie, pot și doresc să ofere cazare, să-și anunțe disponibilitatea”, a fost mesajul postat de reprezentanții Primăriei Batoș prin vocea primarului Dumitru Dinu Cotoi.

Potrivit acestuia, donațiile se vor aduna la caminele culturale din fiecare localitate cu urmatorul program: luni 28 februarie (în intervalul 15.00 -18.00) și miercuri 2 martie ( între orele 15.00 și 18.00).

„În cazul în care, apar date, informații și situații noi, vom reveni cu clarificări. Vă mulțumim pentru implicare! Nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi”, au precizat reprezentanții Primăriei Batoș.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE