Competiții sportive ale CSM Târgu Mureș Sport
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Competiții sportive ale CSM Târgu Mureș

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, în perioada 21 – 27 martie, clubul va participa la mai multe competiții sportive.

,,Sportivii noștri vor participa la Campionatul Național (CN) organizat la Bacău. Înotătorii antrenați de către Bartalis Károly s-au pregătit foarte mult pentru această competiție, întorcându-se din SUA și cei doi sportivi cu bursă de sportiv: Nicușan Daniel și Fángli Henrietta. Sperăm că se vor întoarce cu multe medalii”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

Totodată, echipa de futsal, care joacă în Liga 2, are turneu pe teren propriu, organizat la Sala de sport din Sântana de Mureș și echipa de baschet va avea meci în deplasare sâmbătă, 26 martie, când vor întâlni echipa Ralph Brașov.

De asemenea, echipa de handbal a clubului are o deplasare lungă și grea la Caracal, unde vor întâlni echipa locală, sâmbătă, 26 martie, iar în weekend, la Cluj vor juca popicarii U18 al clubului, care participă la CN individual.

Alaxandra HAJA

Foto: www.google.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE