Dumitrița Gliga, alături de primarii din România Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

Dumitrița Gliga, alături de primarii din România

Președintele interimar al PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a participat, recent, la cea de-a 25-a Sesiune Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, eveniment care a fost organizat în capitală.

”Întâlnirea pentru un dialog constructiv a reprezentanților administrațiilor publice locale pe de o parte și reprezentanții Executivului și Legislativului pe de altă parte – este în final un câștig imens pentru cetățeni. S-a discutat deschis despre proiecte, programe de finanțare, PNRR, Anghel Saligny, protecția mediului, împăduriri și multe altele. Participarea la această întâlnire s-a dovedit a fi o experiență extrem de utilă. Am avut ocazia să iau pulsul real al comunităților pe care le reprezintă, să le cunosc îndeaproape nevoile, realizările de până acum și provocările actuale. Din partea Guvernului României au participat astăzi la dezbateri ministrul Muncii și protecției sociale, ministrul Sănătății, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, ministrul Mediului, apelor și pădurilor și secretari din stat din Ministerul Finanțelor, Agriculturii și dezvoltării rurale, Învățământului”, a precizat deputatul social-democrat mureșean.

Totodată, liderul interimar al PSD Mureș a mărturisit și o satisfacție personală: ”Am avut un sincer sentiment de mândrie că județul Mureș este reprezentat în Asociația Comunelor din România de primarul comunei Ibănești, domnul Dan Vasile Dumitru, președintele asociației la nivelul județului.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE