A sosit barza! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

A sosit barza!

A apărut barza în cuibul din Dumbrăvioara, de unde transmite camera 2. Marele și așteptatul eveniment a avut loc în aceste week-end. Într-un interval de 15 minute trei spectatori au trimis o captură de ecran: prima a fost Natalia Lazăr, apoi Kertész Kati și Ghizella Trifoi. Atenția lor va fi răsplătită cu un pachet surpriză Milvus, potrivit afirmațiilor membrilor grupului. Odată cu sosirea berzei, comentariile de bun venit au început să curgă. Barza e în centrul atenției.

“… e foarte obosită ! A zburat mii de km să ajungă acasă ! Bine ai venit acasă și în viața noastră !”

„Bună dimineața bărzuco….poate astăzi vine perechea …….!!!!”

“Ce delicată e”

„Bună ziua, mă bucură nespus de mult sosirea primei berze în acest cuib, aștept s-o văd și eu, n-am avut încă plăcerea,… ora 17.10… Bine ai venit! numai ele știu cât de greu a fost zborul înapoi spre casă, să sperăm că și perechea ei ajunge cu bine, sănătoasă”.

„Minunăția e puțin agitată sau îngrijorată, probabil că nu a venit și perechea.”

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/28/mesajul-lui-haurentiu-ambasadorul-unui-proiect-muresean/

Supranumit „satul berzelor”, Dumbrăvioara se află situat în județul Mureș, principalul drum care-l străbate, DN15, fiind străjuit de numeroase cuiburi de berze cocoțate pe aproape fiecare stâlp de înaltă tensiune.

 „Interesul și dragostea voastră pentru aceste păsări ne-a determinat să instalăm o a doua cameră web la un cuib din acest sat (Dumbrăvioara, județul Mureș), renumit pentru ospitalitatea sa față de berze. În acest mod ne asigurăm că în fiecare an vom putea să vă oferim imagini inedite din viața acestor animale. Urmăriți-le în direct, oriunde ați fi”, menționează membrii grupului Milvus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE