O nouă victorie pentru echipa de baschet a CSM Târgu Mureș Altele
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

O nouă victorie pentru echipa de baschet a CSM Târgu Mureș

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, echipa de baschet a CSM Târgu Mureș a caștigat meciul împotriva gazdelor ACS Ralph din Brașov cu scorul de 91 la 36.

,,Formația condusă de către Trif George a început meciul în nota obişnuită, conducând cu 16-s şi 19-4 după 7 minute. Goran Martinic a fost în mare formă, marcând 13 din cele 19 puncte ale echipei. Gazdele din Brașov au mai strâns un pic scorul, sfertul s-a terminat cu 20-11 pentru CSM Târgu Mureș. În următoarele 10 minute s-a tranșat și lupta, echipa noastră a permis  gazdelor doar 5 puncte, în timp ce a marcat 23. La începutul sfertului a debutat sub culorile noastre și tânărul Darius Coste, care a şi marcat de la distanță. El a terminat meciul cu 17 minute jucate, reușind 6 puncte şi 2 recuperări. Repriza a doua a adus din nou superioritatea CSM-ului, gazdele au marcat în total încă 20 de puncte, iar echipa noastră 48”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

,,CSM Târgu Mureș continuă să stea în coasta liderului, cu 15 victorii şi o singură înfrângere. Va urma marți de la ora 17:00 partida împotriva celor de la Agronomia București. Biletele puteți procura din timp aici: https://www.bilete.ro/csm-targu-mures-cs-agronomia-baschet”, au mai  precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

Alaxandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE