Spectacol extraordinar organizat de Ansamblul ”Mureșul” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 825 Vizualizări

Spectacol extraordinar organizat de Ansamblul ”Mureșul”

Sala Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș va găzdui duminică, 3 aprilie, de la ora 18.00, un spectacol extraordinar de folclor cu tinerii soliști ce reprezintă zona Mureșului alături de dansatorii ansamblului care vor încânta cu frumusețea costumelor și a repertoriului.

”Acompaniază orchestra condusă de maestrul Zoli Bambo. Haideți să fim alături de ei și să-i apreciem pentru faptul că și-au ales misiunea de a păstra și promova valorile neamului strămoșesc. Vă așteptăm cu drag! Rezervări la telefon: 0757-059.594. Biletele se pot procura înainte de spectacol cu o oră de la Sala Ansamblului, Bulevardul 1848 nr. 47”, au informat reprezentanții Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș.

Pe afișul spectacolului apar următorii invitați speciali: Cosmin Cotârlă, Rareș Măcinică, Cristina Fărcaș, Roxana Iagăr, Adina Nistor, Mara Stuparu, Carina Avram, Teodora Țogorean, Sebastian Șerban, Bogdan Orban și Carmen Pop.

Tradiție din 1956

Potrivit paginii web ansamblul Muresul.ro, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureşul” din Târgu Mureș a fost înfiinţat în anul 1956 cu menirea de a pune în valoare cultura populară tradiţională, portul, obiceiurile, cântecele şi jocurile populare aparţinătoare şi specifice celor ce locuiesc în această zonă sud-estică a Transilvaniei: români, maghiari, romi, saşi şi altor etnii.
”Din anul 1990 Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureşul” fiinţează cu două secţii romană şi respectiv maghiară, fiecare dintre acestea având compartimentele artistice (orchestră, corp de balet, solişti, personal tehnic) necesare realizării unor spectacole complexe sub patronajul Consiliului Judeţean Mureş ordonatorul principal de credite. Cu deosebită satisfacţie menţionăm că ansamblul nostru dispune de un sediu propriu cu toate anexele necesare desfăşurării activităţilor de pregătire dar şi de o sală proprie de spectacole cu o capacitate de 332 locuri pe fotolii”, au informat reprezentanții Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE