Veste bună pentru mureșenii de pe Câmpie Business
  • marius.morar
  • 0 comentarii
  • 947 Vizualizări

Veste bună pentru mureșenii de pe Câmpie

Din 11 aprilie se deschide un Birou de topografie-cadastru în comuna Râciu

Începând cu data de 11 aprilie 2022 în comuna Râciu se va deschide un birou de topografie-cadastru. Inginerul topograf Răzvan Bugnariu, persoană autorizată ANCPI, a decis să își deschidă un punct de lucru în zona de Câmpie a județului Mureș pentru a veni astfel în întâmpinarea numeroaselor solicitări din partea locuitorilor din zonă. Biroul de Topografie-Cadastru va funcționa în Comuna Râciu, Sat Râciu, str. Gheorghe Șincai nr. 31, în aceeași clădire cu Biroul Notarial al notarului public Sabău – Pop Aurelian Olimpiu.

“Venim astfel în întâmpinarea nevoilor mureșenilor din zona de Câmpie. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Târgu Mureș pentru a-și reglementa situația proprietăților. Faptul că în același loc găsesc atât servicii de topografie-cadastru cât și notariale este un avantaj”, spune ing. Răzvan Bugnariu. Acesta a adăugat că, în paralel, biroul său de topografie din Târgu Mureș, str. Căprioarei nr 2 , își va continua activitatea.
Cei interesați de serviciile de topografie se pot adresa direct la biroul din Râciu începând cu 11 aprilie 2022 sau telefonic la numărul 0749 991 919.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE