Detalii despre crima din ”Weekend” (4): Ce spune prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5727 Vizualizări

Detalii despre crima din ”Weekend” (4): Ce spune prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Sâncraiu de Mureș a fost bătut, în data de 27 martie, în zona Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” din Târgu Mureș.

Ulterior, bărbatul care era căsătorit și tatăl unei fetițe de 4 ani a decedat, în data de 2 aprilie, și a fost condus pe ultimul drum joi, 7 aprilie.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, Mircea Wechter, a oferit vineri, 8 aprilie, pentru cotidianul Zi de Zi, detalii despre acest caz.

”În dimineața zilei de 27 martie 2022, în jurul orei 5.30, organele de Poliție au fost sesizate cu privire la faptul că în Complexul ”Weekend” din Târgu Mureș a avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit leziuni. A fost transportat la aceeași dată la Spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, la data de 2 aprilie, a survenit decesul acestuia. A fost dispusă efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza exactă a decesului în cauză. În prezent, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul IPJ Mureș – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului. Urmează să se stabilească exact împrejurările exacte ale faptei comise și persoanele responsabile de comiterea acestor fapte. La acest moment, rezultatul necropsiei nu a fost pus la dosar, suntem în așteptarea rezultatului necropsiei și a tuturor analizelor legate de deces”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prim-procurorul Mircea Wechter.

Precizăm că Zi de Zi respectă principiile prevăzute în procedura penală română referitoare la prezumția de nevinovăție, potrivit căreia o persoană acuzată de o infracțiune este prezumată nevinovată până ce vinovăția sa va fi legal stabilită.

Citește și:

https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/08/video-detalii-despre-crima-din-weekend-1-filmul-bataii/

https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/08/detalii-despre-crima-din-weekend-2-cine-sunt-posibilii-agresori-un-politist-ginere-de-politician-un-patron-si-un-asistent-medical/

https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/08/detalii-despre-crima-din-weekend-3-reactia-politiei-mures/

https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/08/detalii-despre-crima-din-weekend-4-ce-spune-prim-procurorul-parchetului-de-pe-langa-judecatoria-targu-mures/

https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/08/detalii-despre-crima-din-weekend-5-autopsierea-victimei-realizata-in-conditii-speciale/

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE