„Ursul păcălit de vulpe”, la Cineplexx Târgu Mureș! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

„Ursul păcălit de vulpe”, la Cineplexx Târgu Mureș!

Târgumureșenii sunt invitați cu mic și mare, duminică, 17 aprilie, de la ora 12.00, la Cineplexx Târgu Mureș din Shopping City Târgu Mureș, să vizioneze pe marele ecran al cinematografului o proiecție a spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”, producție teatrală după clasica și îndrăgita poveste a lui Ion Creangă.

„La nivel național, pe 17 martie, de la ora 12.00, spectacolul va fi proiectat în 19 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din 14 orașe: Alexandria, București, Bacău, Bistrița, Botoșani, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui”, specifică organizatorii.

Pentru toți iubitorii de teatru din orice colț al țării, care nu au cinematograf în localitatea lor sau chiar și a celor din străinătate, „Teatru la Cinema” oferă o alternativă minunată de a viziona spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” în online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, chiar în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane.

Biletele se pot achiziționa online de pe www.teatrulacinema.ro sau www.scenatv.ro, dar și offline de la casele de bilete ale cinematografelor .

Parteneri media ai campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” sunt: „Agerpres”, „Itsy Bitsy fm”, „spotmedia.ro”, „Jurnal de Craiova” și „Jurnal de Oltenia”.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE