Ziua Inimii la AMA Center Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Ziua Inimii la AMA Center

Ziua Inimii sărbătorită cu entuziasm la AMA Center. Anul acesta micuții de la Centrul educațional AMA Learning Center din Târgu-Mureș au fost Eroii Inimii făcând o promisiune, față de noi și față de cei care ne sunt dragi, să avem grijă de inimile noastre. Situat pe strada Călărașilor nr. 80, centrul pune la dispoziția învățăceilor o gamă largă de activități menite să acopere o parte cât mai mare din ceea ce au nevoie aceștia în materie de educație, scopul centrului fiind să ofere educație în mod inteligent prin metode moderne.

La 4 mai este celebrată, în România, Ziua naţională a inimii. Pe lângă frumusețea sentimentelor care pleacă din inimă, micuții au învățat că putem să-i dăm inimii o a doua viață, dacă știm cum să facem asta, participând la un curs de prim ajutor susținut de voluntarii S.M.U.R.D.  Propuși de Maria Casoni, asistent medical principal în cadrul Unității de Primiri Urgențe SMURD Târgu Mureș, tinerii voluntari Luca Radu, Brândușa Leonte și Stanca Dragoș, alături de Luca Bogdan, asistent tutore, au stat în mijocul micuților, le-au dat primele informații, au pus primele baze ale unor salvatori și vor continua să îi perfecționeze pe măsură ce vor crește, pentru că le place ritmul inimii, în toate formele lui. Fiind deschişi şi liberi, micuții se îmbogăţesc foarte repede cu multe şi variate impresii, motiv pentru care, pentru ei fiecare cuvânt a contat. Foarte receptivi,  întreaga lor atenție a fost captată de informațiile oferite despre locul junde se află inima, despre masajul cardiac, felul în care se face respirația gură la gură și sănătatea inimii cu care te bucuri din plin de viață. Mai apoi, micuții au decupat inimioare pe care le-au așezat apoi in copacul inimii, fiecare dintre ele a avut câte un mesaj important pentru sănătatea inimii.

Bucuria este o stare de spirit molipsitoare, iar voluntarii s-au simțit ca acasă în mijlocul copilașilor, retrăind jocul și bucuria lucrurilor mărunte.  Seninătatea, inocenţa şi puritatea lor caracteristică este antidotul stresului, insomniilor şi al multor dintre bolile adulţilor. Începând cu inima.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE