Home / Administratie / Angajări la Primăria Târgu Mureș

Angajări la Primăria Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante cu durata normală a timpului de muncă: un post de consilier juridic clasa I grad profesional superior la Serviciul relații cu publicul din cadrul Direcției proiecte cu finanțare internațională, resurse umane, relații cu publicul și logistică și un post de inspector clasa I grad profesional superior la Serviciul relații cu publicul din cadrul Direcției proiecte cu finanțare internațională, resurse umane, relații cu publicul și logistică.

Potrivit unui comunicat, concursul va avea loc la sediul instituției di Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, în data de 25 iulie 2022, ora 10.00 – proba scrisă, iar interviul va fi susținut în termen de maxim cinci zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 24 iunie 2022 – 13 iulie 2022 inclusiv, și vor conține documentele prevăzute la articolul 49 alineatul (1) din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

”Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită, tematica și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro. Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, 0265-268.330 – interior 165, resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Ramona Pop, inspector”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Citeste si:  Tabără de vară pentru tineri pompieri voluntari, în județul Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Levente Borka-Vitális, față în față cu ursul

O conferință despre oameni și urși, despre coexistență și un festival dedicate convieţuirii dintre om …