Home / Slider / Restricții de trafic la Târgu Mureș, cu prilejul Campionatului Național de Super Rally

Restricții de trafic la Târgu Mureș, cu prilejul Campionatului Național de Super Rally

Municipiul Târgu Mureș va găzdui, în perioada 1-2 iulie, Campionatul Național de Super Rallly – etapa a doua, eveniment organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfășura după următorul program: vineri, 1 iulie: deschiderea Parcului Service de la ora 19.00 și verificările tehnice și administrative între orele 19.00 – 21.00; sâmbătă, 2 iulie: recunoașteri de la ora 8.00, antrenamente de la ora 8.30, concurs de la ora 12.15 și festivitatea de premiere de la ora 13.45 (cu aproximație).

Totodată, pe durata competiției circulația rutieră va fi restricționată astfel: vineri, 1 iulie, ora 19.00 pânǎ duminică, 3 iulie, ora 6.00, în următoarea zonǎ: Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, strada Bolyai și Piața Petofi (activitate: amenajare Parc Service mașini de concurs).

Strǎzile închise traficului auto vor fi următoarele: Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, George Enescu, Horea, Bartok Bela, Piața Petofi Sandor, Târgului, Ion Creangǎ, Mihail Kogǎlniceanu, Bolyai, Marton Aron, Koteles Samuel și Artei (activitate: amenajare traseu de concurs: montare garduri, montarea baloților de paie, cauciucuri, separatoare beton, bannere, semnalizare locuri interzise publicului, amenajare posturi arbitraj).

De asemenea, în intervalul respectiv vor fi amplasate șicane pentru reducerea vitezei, astfel: pe strada Piața Trandafirilor – trei șicane, pe strada Bolyai – o șicanǎ, pe strada Târgului – o șicanǎ.

”Se permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului, controlat și dirijat de cǎtre directorul de concurs”, au mai informat organizatorii.

Alex TOTH

Citeste si:  „Casa Început Sigur” pentru familii defavorizate, inaugurată la Sângeorgiu de Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liderul PNL Mureș explică de ce liberalii au boicotat ședința CL Târgu Mureș de azi

Partidul Național Liberal (PNL) Mureș a boicotat, prin absența consilierilor săi locali, ședința extraordinară a …