Mare petrecere la ”Rave the Planet” Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Mare petrecere la ”Rave the Planet”

Circa o sută de mii de berlinezi au dansat sâmbătă pe străzile oraşului în cadrul festivalului tehno ”Rave the Planet”, lansat de organizatorii emblematicului eveniment din capitala Germaniei „Love Parade”, petrecerea continuând până seara târziu, relatează duminică DPA. Petrecăreţii au dansat şi au aplaudat în centrul oraşului însoţind 18 care cu muzică şi 150 de artişti în cadrul unei parade conduse de fondatorul „Love Parade”, Matthias Roeingh, cunoscut şi sub numele de Dr Mott

În cursul serii, aproximativ 100.000 de persoane sărbătoreau evenimentul, conform postului german rbb.
Noul festival de muzică electronică le-a amintit participanţilor de legendarele parade tehno din anii 1990, organizate de asemenea în regiunea Ruhr. Evenimentul a fost sistat în 2010 după ce 21 de persoane au murit strivite în mulţime în oraşul Duisburg.

„Rave the Planet” a fost conceput ca o demonstraţie politică, cu o serie de solicitări, printre care „recunoaşterea culturii muzicii electronice drept o realizare culturală”. Dr. Motte a cerut, de asemenea, asigurarea necondiţionată a unui venit de bază pentru artişti şi eliminarea interdicţiilor în timpul sărbătorilor creştine.

DPA

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE