,,Vinuri Mari din Crame Mici” gata de degustat la 44th Street Eveniment
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

,,Vinuri Mari din Crame Mici” gata de degustat la 44th Street

Kabinett Wine & Spirits organizează o degustare de vinuri joi, 14 iulie, începând cu ora 19:00 pe terasa 44th Street. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului enologic ,,Vinuri Mari din Crame Mici din Ardeal-Banat-Crișana”.

„Razvan Octavian Demian este cunoscut, cu siguranță, multor iubitori ai vinului din Transilvania și nu numai. Economist, somelier și trainer, inginer horticultor, consilier de vânzări, este prezent la cele mai importante evenimente cu vin. Pentru cei care nu-l cunosc încă, acum au ocazia. Vinurile prezentate de dansul, pe terasa restaurantului 44 th, reprezinta premiza unei seri reusite”, se precizează în descrierea evenimentului.

Dacă de vinurile de la Teaca probabil ați mai auzit, vinurile de la Sescu își așteaptă însă recunoașterea, mai ales că au castigat 2 medalii de aur la concursul „Gilbert & Gaillard International Challenge”.

Lista de degustare cuprinde: Casa de vinuri Zaig,  FA&MO 2020 (Cupaj săsesc Feteasca alba & Muscat Ottonel)-Vie veche de peste 100 ani,  Sauvignon Blanc 2020/2021, Roze Feteasca Neagra 2021, Domeniile Sescu (Herneakova-Timis-Doc Recas), Feteasca Neagra 2019, Feteasca Neagra barrique 2019, Mariaj Feteasca Neagra&Cabernet Sauvignon 2019

Taxa de participare este 100 ron de persoana și include pe lângă vinuri, gustari asortate, și apa.

Locurile sunt limitate, de aceea organizatorii solicită rezervări în prealabil care pot fi realizate la numărul de  telefon 0770 359 390.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE