Mircea Geoană, invitat la festivitatea de absolvire a UMFST Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1565 Vizualizări

Mircea Geoană, invitat la festivitatea de absolvire a UMFST Târgu Mureș

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua marți, 26 iulie, o vizită în municipiul Târgu Mureș, susțin surse foarte bine informate ale cotidianului Zi de Zi.

Conform surselor Zi de Zi, secretarul general adjunct al NATO se va întâlni, de la ora 16.00, în sala de festivități a Cercului Militar de pe strada Revoluției din Târgu Mureș, cu militari rezerviști, dar și cu reprezentanți ai instituțiilor responsabile cu apărarea și ordinea publică din județul Mureș.

Aceleași surse mai susțin că vizita lui Mircea Geoană în județul Mureș este independentă de instituția pentru care lucrează, respectiv de NATO.

Vom reveni, în măsura în care vor apărea noutăți despre vizită.

UPDATE:

Tot din surse bine informate am aflat că secretarul general adjunct al NATO va fi prezent miercuri, 27 iulie, la festivitatea organizată cu prilejul închiderii anului universitar 2021-2022 de către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, senatorul Leonard Azamfirei, a confirmat că Mircea Geoană ”este invitatul universității la festivitatea de absolvire.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE