Fotograf mai bine plătit decât un șef de serviciu, angajat 7 ore/zi de Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 8072 Vizualizări

Fotograf mai bine plătit decât un șef de serviciu, angajat 7 ore/zi de Primăria Târgu Mureș

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a încheiat, în data de 15 iulie 2022, un contract pentru achiziționarea de ”servicii de fotografie și servicii conexe”, informează pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, Secțiunea Informații publice – Transparență.

Potrivit documentului, contractul a fost semnat de către Soós Zoltán – primarul municipiului Târgu Mureș și Cristian-Daniel Mariș – reprezentantul PFA-ului Mariș Cristian-Daniel, are o durată de 12 luni și o valoare totală de 82.560 de lei, respectiv de 6.880 de lei/lună reprezentând contravaloarea a 160 de ore/lună plătite cu 43 de lei/oră.

Având în vedere că o lună are în medie 22 de zile lucrătoare, rezultă că Primăria Municipiului Târgu Mureș a achiziționat serviciile unui fotograf care va presta, lună de lună, timp de un an, un număr de… 7,2 ore/zi.

Norocosul fotograf va avea astfel un contract mai bun chiar decât angajați cu funcții din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș. De exemplu, decât un șef de birou (T.V.T.) de la Serviciul Public Ecologie, Peisagistică și Salubrizare Urbană care în ultimul an calendaristic a avut, potrivit declarației de avere, un salariu lunar de 5.002 de lei. Sau decât un șef de serviciu (C.S.A.) din cadrul instituției care a raportat, în declarația de avere depusă recent, un salariu lunar de 6.827 de lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • fotograful de la valtoarea, bravo, soos, ai invatat cum se platesc colaboratorii de la alte festivaluri.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE