Încă o încăpere pentru ambulatoriul SCJU Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 833 Vizualizări

Încă o încăpere pentru ambulatoriul SCJU

Consilierii județeni vor lua, în ședința de astăzi, măsuri în privința încăperii nr. 4006, cu destinaţia de cabinet medical, din imobilul situat în municipiul Târgu Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50 – Spitalul Mare, mai exact.

Încăperea respectivă era concesionată până în acest an, însă, prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Mureş sub nr.12127/2022, dr. Natalia Delia Juncu a solicitat încetarea Contractului de concesiune nr. 38/C/30.06.2006. “Având în vedere cele de mai sus, prin dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş a fost numită o comisie de preluare a spaţiului în cauză, iar prin procesul verbal de predare-preluare nr.12127/31.05.2022, spaţiul care a făcut obiectul contractului mai sus invocat, a fost preluat, acesta devenind disponibil”, se arată în raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre.

Între timp, Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Târgu Mureş a solicitat spațiul, prin adresa nr.15345/2022, înregistrată la Consiliul Judeţean Mureş sub nr.15819/2022, deoarece îi este necesară pentru buna funcţionare a ambulatoriului de specialitate al spitalului.

În consecință, consilierii județene au de hotărât dacă vor trece încăperea nr. 4006 din domeniul privat al judeţului în domeniul public al judeţului Mureş, precum şi transmiterea dreptului de administrare asupra acestui spaţiu către Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Târgu Mureş”. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE