S-a deschis Bazinul Olimpic de Înot. Ce tarife sunt Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 5607 Vizualizări

S-a deschis Bazinul Olimpic de Înot. Ce tarife sunt

Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș a fost inaugurat pentru public cu o competiție de  înot, înot sincron și un meci de polo pe apă. La evenimentul desfășurat în ziua de 1 august, cu începere de la ora 10:00, a participat și Eduard Novák, ministrul sportului.

Bazinul modern de înot, construit după cele mai înalte standarde olimpice, este deschis și publicului doritor de a face sport, începând cu 2 august.

„Strategia Națională pentru Sport include, de asemenea, dezvoltarea infrastructurii pentru a ne asigura că sportivii de performanță și copiii au posibilitatea de a practica toate sporturile. Ne-am angajat să facem acest lucru și lucrăm în acest sens. Este singura modalitate de a crește o generație mai sănătoasă și mai activă și este de datoria noastră să o sprijinim. Locuitorii din Târgu Mureș vor avea posibilitatea de a face mișcare în acest nou complex sportiv și sper că mulți dintre campionii noștri vor avea startul carierei aici”, a declarat Eduard Novák, ministrul sportului.

Obiectivul sportiv este compus dintr-un bazin de antrenament și unul de competiție, acesta din urmă având cea mai mare lățime din țară și fiind construit cu utilizarea celor mai moderne tehnologii. 

 “Ar trebui să fie ceva din partea Ministerului Învățământului încât, copiii să poată veni măcar de 2 ori pe săptămână, în loc de ora de sport care se ține sau nu se ține, nu știu, nu mă pronunț, să învețe să înoată și atunci o să avem generații sănătoase”, antrenorul Bartalis Károly, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureş.

Cupa Speranței a început cu o cursă de 50 de metri liber pentru copiii născuți între 2011 și 2015 și va continua cu o cursă de ștafetă pentru copiii născuți în 2010 și înainte, dar vizitatorii au putut urmări și o demonstrație de înot sincron și un meci de polo pe apă.

„A fost un efort comun, se putea probabil și mai repede, dar trebuie să ne gândim și la faptul că ne-am străduit și puteam să o mai ținem încă un an. Ce a lipsit?! Implicare, implicare din pe factorul uman. Am insistat și până la urmă asta se vede rezultatul. Avem primul campionat sau prima competiție în bazinul olimpic din Târgu Mureș, a declarat Secretar de stat din Târgu Mureș la Ministerul Sportului .

Bazinul olimpic este al Ministerului Sportului și este administrat de clubul din Târgu Mureș.

“ Avem bazine foarte bune în minister, dar acestea fiind cel mai nou și ultimul realizat, evident că beneficiază de toate caracteristicile tehnice și de toate dotările tehnice pentru a putea deservi atât sportiv cât și parte de public” a declarat Cosmin Pop, directorul Clubului Sportiv Mureșul.

Bazinul are 3.800 de metri pătraţi și a fost aşteptat de sportivii de performanţă, dar şi de către cei care practică înotul din pasiune.

„Cred în performanță, iar atunci atunci când vorbim de sport nu trebuie să vă vorbim despre politică. În județul Mureș avem sportivi buni cu rezultate desosebite pe plan național și internațional, în special la înot, avem antrenori pricepuți și părinți implicați care își doresc să aibă copii care să facă performanță în sport”, a de clarat Dumitrița Gliga, deputat PSD.

Program

Pentru public, bazinul va funcționa luni și vineri între orele 10.00-18.00, iar sâmbătă și duminică între 10.00-18.00.

Tarife

Acces adult adult activitate înot este 25 lei /120 minute

Acces minor, activitate înot 15 lei/120 min.

Abonament cu 10  intrări, 120 minute/60 de zile calendaristice este de 225 lei.

Abonament curs de inițiere înot minori 10 intrări de 120 minute, acces 60 de zile este 120 lei.

Acces saună 15 lei/60 minute.

Închiriere culoar de înot 50 metri, 150 lei/oră.

Închiriere bazin polo 25 metri, 750 lei/oră

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE