FOTOREPORTAJ: Parcarea de la SCJU Târgu Mureș, o rușine! Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 8652 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Parcarea de la SCJU Târgu Mureș, o rușine!

Lipsa locurilor de parcare destinate pacienților și aparținătorilor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș îngreunează din ce în ce mai mult activitatea unității medicale târgumureșene. Cei care vin cu mașina la spital, din disperare sau din nesimțire (n.r. unii) blochează uneori accesul ambulanțelor în zona de preluare a UPU și a secțiilor medicale.

În cursul zilei marți 09 august 2022, Poliția Locală Târgu Mureș a sancționat mai mulți șoferi care au parcat în zona de acces a ambulanțelor. ”Nu facem față fluxului de șoferi care parchează ilegal aici”, ne-a spus un polițist local care încerca să fluidizeze traficul din fața spitalului.

Blocajele se întâmplă zilnic, șoferii acuzând lipsa locurilor de parcare atât de necesare pentru cei care aduc pacienți la spital. ”Am căutat mai bine de 30 minute un loc de parcare, sunt cu tatăl meu care se simte foarte rău. A trebuit să parchez ilegal, nu am avut cum altfel”, ne-a spus unul dintre șoferii sancționați.

Numărul locurilor de parcare de la SCJU Târgu Mureș nu a crescut în ultimii ani, deși situația o cere. S-a discutat foarte mult despre construirea unei parcări supraetajate, conflictul din instanță pentru obținerea proprietății terenului parcării, între Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, a durat ani întregi. Dar până astăzi nu avem un proiect care să rezolve această situație rușinoasă.

Cei care pierd cei mai mult din cauza situației create sunt pacienții și actul medical.  Toți avem nevoie de soluții pentru construirea unei parcări care să asigure suficiente locuri, nu de scuze și povești.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE