Tir cu Arcul, aur şi argint la CN Outdoor Sport
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Tir cu Arcul, aur şi argint la CN Outdoor

Sportivii de la CSM Târgu Mureș au rezultate de excepție la competiţia de Tir cu Arcul desfăşurată la Aninoasa în acest week-end. Răchită Şerban a concurat la categoria Compound seniori masculin 50 metri şi şi-a adjudecat titlul de campion.

În calificări sportivul s-a clasat doar pe locul 6 cu un scor mediocru, nereușind să atingă punctajele din antrenamente, dar a revenit în formă în eliminatorii, potrivit informațiilor furnizate de site ul CSM Tâegu Mureș.

În optimi acesta l-a învins pe Dorin Marişca de la CSO Retezatul Hațeg cu scorul de 145-132, iar apoi în sferturi a trecut de Butoi Ionuţ de la CS Steaua Bucureşti cu scorul de 144-134

În semifinală Răchită a reușit să se impună împotriva lui Neagu Marcel de la CS Steaua București cu scorul de 144-141. A intrat în finala mare unde l-a întâlnit pe Ovidiu Achilie, tot de la CS Steaua București, care a ratat ținta la prima săgeată trasă și a decis să se retragă, considerând că nu mai are nici-o șansă împotriva lui Răchită. Sportivul nostru a tras singur şi a câștigat finala cu 145-0 pentru titlul de campion național! 

Argint pentru tânărul Móréh Tamás

Móréh Tamás a concurat la categoria recurve U21 masculin, 70 metri, unde sportivul a câştigat detaşat calificările. Tamás a avut 628 de puncte – dealtfel un scor doar satisfăcător pentru el – față de doar 554 al următorului concurent.

Datorită acestui rezultat sportivul de la CSM Târgu Mureş s-a calificat direct în semifinale, unde a câștigat cu scorul de 6-0 împotriva lui Hritcanu Patrick de la CSS Rădăuţi.

În finala mare Tamás l-a întâlnit pe sportivul de la CSM Deva, Marco Tănăsescu. Aceştia s-au întrecut până la ultima săgeată. După rundele regulamentare cei doi au fost la egalitate, 5-5 şi au trebuit să tragă câte o săgeată de departajare. Sportivul de la CSM Deva a reuşit să puncteze un 10 iar Tamás un 9, clasându-se pe locul 2 cu titlul de vicecampion naţional.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE