”De luni va fi dezastru dacă nu sunt finalizate lucrările” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3878 Vizualizări

”De luni va fi dezastru dacă nu sunt finalizate lucrările”

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș sunt înspăimântați de perspectiva nefinalizării lucrărilor din zona noului magazin Lidl, de la ieșirea spre Reghin, până luni, când elevii își reiau cursurile.

Încă de la începutul verii, pe strada 22 Decembrie 1989 din Târgu Mureș în zona numărului 150, au loc lucrări ample la infrastructura rutieră, care au îngustat drumul la o singură bandă.

Atât locuitorii din Sângeorgiu de Mureș, cât și alți posesori de autoturisme care intră în Târgu Mureș dinspre Reghin se tem că traficul va fi perturbat dramatic, dacă lucrările nu vor fi finalizate.

”Cu siguranță va fi dezastru dacă nu sunt finalizate lucrările până luni. Și acum se stă mult la intrarea și la ieșirea din oraș, așa că nu pot să îmi imaginez ce se va întâmpla săptămâna viitoare, când începe școala, dacă nu va fi acces pe toate benzile de circulație”, spune Lucian Cueșdeanu, managerul companiei Nakita, care are fabrică și birouri în acea zonă.

În apropiere va fi montat și un semafor, care să regleze intrarea și ieșirea de la noul magazin Lidl.

Miercuri, 31 august, se lucra intens la amenajarea trotuarelor și a drumului, însă până la începerea noului an școlar mai sunt doar trei zile.

Vă reamintim că modificările la infrastructura rutieră au fost motiv de dispută între agenții economici din zonă și Primăria Târgu Mureș, după ce o stație de autobuz prevăzută ințial la o distanță de câteva sute de metri a fost mutată în fața imobilelor de la numărul 150, fapt ce perturbă serios activitatea mai multor firme ce își desfășoară activitatea aici.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE