Casă din Reghin transformată în sediu de Parchet cu 2,6 milioane de lei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2677 Vizualizări

Casă din Reghin transformată în sediu de Parchet cu 2,6 milioane de lei

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș a demarat, în data de 2 septembrie 2022, procedura de achiziție publică prin anunț de participare simplificat pentru obiectivul de investiții ”Schimbare de destinaţie din casă de locuit în sediul administrativ, extindere şi amenajare sediu Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform sursei citate, valoarea estimată a achiziției este de 2.656.458 lei, fără TVA, termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 22 septembrie 2022, iar investiția ”este parte integrantă din strategie anuală pentru anul 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș”, fiind avizată de către ordonatorul principal de credite – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și de către ordonatorul secundar de credite – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin funcționează într-un imobil închiriat situat în Reghin, strada Republicii nr. 1/A, județul Mureș. Imobilul care face obiectul prezentei documentații este situat în Reghin, strada Viilor nr. 41, este înscris în C.F. 51416, număr topografic 51416, clădirea având demisol, parter, etaj, pod și curte. Clădirea și terenul este proprietatea Statului Român, administrat de Ministerul Public prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș”, se precizează în Caietul de sarcini al licitației, document întocmit în data de 23 august 2022 și aprobat de către Mihai Radu Cristian, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

În același document se mai arată că imobilul studiat are regim de înălțime D + P + E și pod neamenajat, o suprafață desfășurată de 436 de metri pătrați, iar după proiectare va rezulta o suprafață desfășurată totală de 650,36 de metri pătrați.

”Execuția lucrărilor se va realiza în conformitate cu proiectul tehnic și constă în reparații și consolidare șarpantă din lemn, refacere finisaje interioare și exterioare – reparații fațade, acoperișuri, înlocuire pardoseli, tencuieli, ferestre, uși, relocare camera servere, refacere/modernizare instalașii curenți slabi, electrice, sanitare, termice”, mai informează sursa citată.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE