Zacusca de Artă, ediția a V-a vine cu surprize Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Zacusca de Artă, ediția a V-a vine cu surprize

Ediția a V-a a evenimentului „Zacusca de Artă”, organizată de Asociația Culturală „Facem” va avea loc sâmbătă, 17 septembrie în Cetatea Medievală din Târgu Mureș. Programul de anul acesta include expoziții de artă, de la fotografie la pictură și desen. De asemenea, organizatorii aduc la Zacusca de Artă și un mic târg al artizanilor locali în colaborare cu Târgul Cetății. Pe scenă vor urca artiști locali cum ar fi : Paie pe Folk, Eve, Văile, Alex Cioată și Rareș Budileanu și un show de stand-up realizat de Zorro, Vlad Haneș și Cristina Ciulei. Spre seară, Omul cu Șobolani și Dora Gaitanovici vor concerta live pe Scena Mare din Cetate.

„Am presărat totul cu muzică live, expoziții de artă și un târg al artizanilor locali organizat de prietenii de la Târgul Cetății. Avem câte puțin din fiecare. De toate pentru toți, așa cum ne place nouă la români. Vă așteptăm să vă bucurați de fiecare în parte împreună cu prietenii, familia, câinele, pisica, vecinul, oricine. Bine, nu chiar oricine. Și dacă veniți singuri promitem că o să vă placă tare”, au transmis organizatorii. 

Totodată, participanții vor putea viziona spectacolul „Călătoria lui Kalo Dant în cele șapte lumi”, de la ora 18:30, spectacol realizat în cadrul proiectului „Teatru în Fața Blocului”.

Se caută voluntari și artiști:

Artiștii care vor să participe cu lucrările lor în cadrul evenimentului, se pot înscrie completând următorul formular: https://forms.gle/KWBeuidEXzmpZt2w6. De asemenea, până în 7 septembrie orice dorește se poate înscrie în echipa de voluntari completând formularul: https://forms.gle/bRgf62zW2QiY4Lpq8

Zacusca de Artă este un proiect co-finanțat de către Consiliul Județean Mureș și Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE