Câștigător validat pentru ”Varianta de Ocolire Sighișoara” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 424 Vizualizări

Câștigător validat pentru ”Varianta de Ocolire Sighișoara”

În câteva zile, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov va semna contractul pentru proiectarea și execuția „Variantei de Ocolire Sighișoara”, a anunțat miercuri, 7 septembrie, Tudor Alexandru Duțu, director regional în cadrul DRDP Brașov.

Potrivit acestuia, în urma reevaluării ofertelor depuse pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire Sighișoara și expirarea termenului legal pentru depunerea contestațiilor, perioada în care nu a fost depusă nicio contestație, ofertantul declarat câștigător este „Asocierea SC Clean Prest Activ SRL – SC T Dancor Romconstruct SRL – Ilci Insaat Sanayi Ve Ticaret AS – SC Proiect – Construct Regiunea Transilvaniei SRL”, același care fusese declarat câștigător și în luna aprilie a acestui an.

”Contractul are o valoare de 257.772.291,56 lei fără TVA, iar durata de execuție este de 38 luni, 14 luni pentru proiectare și 24 luni pentru execuție. Perioada de garanție oferită de antreprenor este de 60 de luni. Pentru această lucrare DRDP Brașov a primit în total șapte oferte”, a precizat Tudor Alexandru Duțu.

Varianta de Ocolire Sighișoara este localizată în județul Mureș și are o lungime de 13,057 kilometri și va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN 13 la kilometri 108+600 (kilometraj pe DN 13) în partea de est a municipiului, în apropierea localității Albești, după care se îndreaptă către nord-est revenind în DN 13 la kilometri 123+120 (kilometraj pe DN 13) în apropierea localității Hetiur.

”Structurile mai importante de pe traseu sunt următoarele: la kilometrul 0+423 (în zona Albești) este prevăzut un pasaj de 74,12 metri pentru traversarea căii ferate și a drumului național DN 13; la kilometrul 1+870 traversarea râului Târnava Mare și a pârâului Satului se va face printr-un pod de 134,20 metri; la kilometrul 12+760 (în zona Hetiur) înainte de intersecție cu DN 13, Varianta de ocolire Sighișoara traversează o vale adâncă fără curs de apă, pentru traversarea acesteia fiind prevăzut un viaduct cu 6 deschideri, lung de 150 metri”, a arătat Tudor Alexandru Duțu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE