Accident la Chendu, circulația blocată pe DN13 (UPDATE) Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 891 Vizualizări

Accident la Chendu, circulația blocată pe DN13 (UPDATE)

ISU Mureș a anunțat, de puțină vreme, producerea unui accident rutier, în urma căruia au rezultat patru victime neîncarcerate. Două autoturisme s-au ciocnit în localitatea Chendu, pe DN 13.

“Din primele informații primite, în urma impactului a rezultat un stâlp de electricitate rupt, iar circulația este momentan blocată. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș”, a anunțat Biroul de Presă al ISU Mureș.

UPDATE. 11.41

Reprezentantii ISU Horea Mures au venit cu precizāri: “În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autoutilitarā cu doi pasageri. În urma impactului autoturismul este răsturnat în afara părții carosabile. Persoanele aflate în autoutilitară nu necesită îngrijiri medicale, iar cele trei victime din autoturism (două de cod verde și una de cod galben) au fost preluate de echipajele medicale prezente la fața locului. Circulația este blocată pe ambele sensuri. Se asigură măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor”.

UPDATE 2. 11.53

“Cele trei victime de cod galben și cod verde sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale de specialitate. La fața locului au intervenit în sprijin și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bălăușeri, precum și un echipaj din partea distribuitorului de energie electrică, pentru remedierea avariei generate de stâlpul de electricitate rupt în urma incidentului. Circulația s-a reluat pe un sens de mers”, informeazā ISU Horea.

sursa foto: Arnold Kabát, Info Trafic Targu Mures

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE