Premierea Concursului Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Premierea Concursului Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus”

Asociația pentru Protecția Păsărilor și a Naturii ”Grupul Milvus” organizează premierea celei de-a 13-a ediții a Concursului Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus”, organizat în acest an alături de Asociația Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România). Premierea și deschiderea expoziției va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 18.00 în cupola de sticlă aflată în curtea Cetății Medievale din Târgu Mureș. Vor fi expuse cele mai frumoase fotografii din cele peste 1.100 de lucrări trimise de fotografi din 30 de țări.

 La eveniment va fi prezent Papp Tamás, președintele Grupului Milvus, Papp Judith organizatorul concursului din partea Grupului Milvus, Dan Dinu, membru de juriu și fondator Asociația Forona, alături de încă 3 membrii ai juriului (Dorin Bofan, Nagy Zoltán Gergely, Daniel Mârlea). Invitatul de onoare este marele câștigător al ediției din acest an, Moldován Zsolt din România.

Puteți afla mai multe informații despre concursul din acest an accesați pagina evenimentului: https://photocontest.milvus.ro/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE